Manichiuradevedeta's Blog

''Mainile sunt cartea de vizita a unei femei''

Ce trebuie sa stii

Posted by manichiuradevedeta pe Mai 16, 2010

Asigura-te ca mergi la un salon de manchiura care ofera servicii excelente asa ca tine cont de cateva detalii importante pentru a nu regreta alegerea facuta.Cand faci comparatie intre saloane este important sa intelegi ce servicii primesti si apoi cand compari preturile trebuie sa tii cont de umratoarele lucruri:

1.Calitatea produselor de unghii:

 Majoritatea saloanelor folosesc unghii acril si gel de calitate inferioara asa ca aceste produse ieftine duc in cele mai mult cazuri la nemultirea ta.Din nefericire,exista o multime de astfel de produse pe piata ce sunt achizitionate de majoritatea saloanelor,motivul principal fiind pretul prea ridicat al produselor de calitate superioara.

2.Timpul necesar:

 Ar trebui sa iti rezervi ceva timp pentru ingrijirea si mentinerea unghiilor.Nu ai nevoie de mai mult de 60 de minute pentru o manichiura completa si nu mai mult de 45 de minute pentru o completare.Majoritatea saloanelor incearca sa reduca timpul si sa aibe un numar cat mai mare de clienti dar acest lucru duce numai la nemultumirea lor datorita serviciilor de proasta calitate care ii sunt oferite.Ar trebui sa aloce suficient timp si sa se concentreze mai mult pe calitatea unghiilor pentru a multumi clientii si pentru ai face sa vina si data viitoare.

3.Personalul cu experienta:

 Din nefericire,in aceasta industrie exista o multime de manichiuriste slab pregatite iar acest lucru se poate observa in majoritatea saloanelor.Cel mai usor mod in care iti dai seama de experienta unei manichiuriste este prin numarul de clienti pe care il are si daca totusi ai dubii incearca si ai sa te convingi.

4.Folosirea excesiva a perforatorului:

 Folosirea acestui instrument poate avea un efect devastator asupra patului unghiei.In cazul in care simti durere cand manichiurista foloseste perforatorul atunci iti sugerez sa cauti alt salon de manichiura pentru ca la astfel de actiuni nu ar trebui sa simti nimic.Este recomandat sa nu se foloseasca perforatorul decat numai daca este necesar.

5.Dureri in timpul pilirii:

 Daca te confrunti cu dureri in timp ce manichiurista iti pileste unghiile atunci cu siguranta patul unghiei iti este afectat si deteriorat.Aceste dureri se pot simti in cazul in care manichiuristele incorect instruite sau neexperimentate folosesc pila incorect sau excesiv.Incearca sa renunti la saloanele in care unghiile tale trec prin experiente dureroase.

6.Taierea cuticulei

 Sunt foarte mici sanse ca manichiurista sa taie cuticula din greseala iar daca acest lucru se intampla mai mult decat o singura data atunci ar trebui sa cauti alt salon.Aceste greseli  se produc datorita lipsei de experienta a staffului  si a saloanelor care merg pe principiul multi clienti-calitatea proasta.

Anunțuri

Un răspuns to “Ce trebuie sa stii”

  1. Lexxa said

    Pentru fetele care sunt din Ploiesti. Eu merg de peste 1 an la manichiura la un salon care se numea inainte Hera 1, acum si-a schimbat denumirea si locatia, se numeste Hera Beauty&Body, dar au pastrat personalul. Vi-l recomand cu drag. Fetele sunt profesioniste in adevaratul sens al cuvantului, am inteles chiar ca predau la cursuri de unghii false! Mie, de cand merg acolo, mi s-a rupt o singura data o unghie si asta pentru ca am prins-o eu in geam;)), altfel am avut unghii puse care au tinut si o luna jumate pana am reusit eu sa ajung la intretinere…Daca vreti programare va las numarul de la receptie: 0733981799. Bafta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: